Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Presidenti: Ushtrinë kemi mundur ta kemi para 4 vjetësh e vizat para 3 vjetësh

Prizren Post | 23:21 - 19.07.2018

Prishtinë – residenti i Kosovës ka deklaruar në Zona e Debatit në Klan Kosova se disa procese në Kosovë politika të caktuara i kanë ndaluar dhe për këtë ka faj vet klasa politike e askush tjetër.

Sipas Hashim Thaçit, ushtria ka pasur mundësi të bëhet para katër vjetësh, e liberalizimi i vizave qysh në vitin 2015.

“Kemi gjendje më të disfavorshme për themelim të ushtrisë tani, se sa para katër vjetësh. Para katër vjetësh kemi pasur aprovim unanim ndërkombëtar, sot e kemi një hezitim unanim ndërkombëtar”, ka deklaruar Thaçi.

“Edhe sa i përket demarkacionit, u desh të kalojnë tri vjet. Vendimi i ditës së djeshme ka mundur të ndodhë qysh në verë të 2015”.

“Prandaj ftoj liderët që të shikojnë përtej politikës sezonale”.


Etiketa:
Arivisti Company