Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Prizren, arrestohet pasi tentoi t’i korruptojë me 20 euro policët e trafikut

Prizren Post | 10:41 - 31.08.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“Monedha është konfiskuar dhe i dyshuari është shoqëruar në stacion policor dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit i konfiskohet dokumenti i identifikues dhe udhëzohet që të paraqitet para gjykatës me 04.09.2017”, thuhet tutje në njoftimin e policisë.


Etiketa:

Bëni një koment