Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Publikohet zhurma e tmerrshme që lëshon uragani IRMA (Video)

Prizren Post | 11:09 - 09.09.2017

Njerëzit që kanë përjetuar tmerrin kanë ndarë pamje të rënda të uraganit dhe shkatërrimeve që shkaktoi.

Tashmë janë publikuar edhe disa video ku dëgjohet zhurma që uragani ka.

Të tmerrshëm janë tingujt që lëshohen me këtë rast:


Etiketa:
Arivisti Company