Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Punë intensive për aktivizimin e Parkut të Inovacionit dhe Teknologjisë

Prizren Post | 11:43 - 20.10.2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRIZREN – Dje është mbajtur takimi i dytë konsultativ, në kuadër të aktiviteteve të projektit të Planit Rregullues të Hollësishëm për Parkun e Inovacionit dhe Teknologjisë në Prizren.

Qëllimi i takimit ishte prezantimi i gjendjes ekzistuese në asetet e Parkut dhe diskutimi gjithëpërfshirës me palë të interesit rreth shfrytëzimit të ardhshëm potencial të bazuar në Studimin e Fizibilitetit.

Plani Rregullues i Hollësishëm (PRRH) për Parkun e Inovacionit dhe Teknologjisë në Prizren është duke u hartuar nga Komuna e Prizrenit dhe mbështetur nga GIZ.


Etiketa:

Bëni një koment