Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Qeveria ta pamundësojë ardhjen e trenit serb në Kosovë

Prizren Post | 23:23 - 13.01.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Pas 18 vjetësh, Serbia po bëhet gati që nesër ta lëshojë në qarkullim trenin në linjën Beograd- Mitrovicë.

Lidhur me këtë çështje, autoritet e Kosovës përveç që e kanë cilësuar këtë si veprim ilegal, nuk kanë bërë të ditur se cilat do të jenë masat konkrete që do të ndërmarrin nesër që ta parandalojnë hyrjen e këtij treni në territorin e Kosovës.

Këtë veprim të Serbisë, njohës të çështjeve të sigurisë dhe analistët e shohin si provokim dhe agresion të radhës.


Etiketa:

Bëni një koment

Arivisti Company