Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Qytetarët dhanë verdiktin, PDK në opozitë

Prizren Post | 23:14 - 06.10.2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRISHTINË – Kreu i PDK-së, Kadri Veseli ka pranuar humbjen e partisë së tij.

Ai tha se janë munduar shumë, por që tashmë do mbeten në opozitë.

Veseli: “PDK-ja do të kalojë në opozitë.Së bashku me PDK kemi punuar shumë që t’i fitojmë këto zgjedhje por nuk fituan. Qytetarët kanë dhënë verdiktin e tyre dhe ne e pranojmë. PDK do të kalojë në opozitë, por ne do të vazhdojmë ti shërbejmë kombit dhe shtetit. Fushata për mua ka qenë shumë e veçantë, u jam falënderues e mirënjohës mijëra njerëzve që km takuar këto jave”, thotë ai.


Etiketa:

Bëni një koment