Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Rama: Kosova do të jetë si Shqipëria (Video)

Prizren Post | 18:17 - 19.02.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tiranë – Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në videon e komunikimit të javës të postuar në profilin e tij në Facebook, ka folur edhe për Kosovën dhe pranin e tij për 9-vjetorin e saj të pavarësisë.

“Falënderoj të gjithë atje, të njohur e të panjohur, autoritete të larta e njerëz të thjeshtë për mikpritjen aq të ngrohë”, ka thënë ai, duke shtuar se “Prishtina ka njerëz të bukur dhe mjedise social plot energji”.

“Kosova, si dhe Shqipëria, do të jetë në krye përparësive të punës sime”, ka thënë Rama.

Fjalimin e tij të plotë mund ta dëgjoni më poshtë.


Etiketa:

Bëni një koment