Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Reagon Ministria e Drejtësisë

Prizren Post | 14:18 - 10.01.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Ministria e Drejtësisë ka reaguar lidhur me rastin në Qendrën e Paraburgimit në Mitrovicë.

Në njoftimin zyrtarë thuhet se ministria e Drejtësisë dhe Shërbimi Korrektues i Kosovës (SHKK) dënojnë aktin e djegies së veturave zyrtare të Drejtorit të Qendrës së Paraburgimit në Mitrovicë, Milan Radojevic, akt të cilin Ministria e Drejtësisë e konsideron sulm mbi pronën e shtetit me synim cenimin e sigurisë dhe frikësimin e institucioneve në atë pjesë të Kosovës.
Ministria e Drejtësisë dhe Shërbimi Korrektues i Kosovës, kanë një bashkëpunim shumë të mirë me Drejtorin dhe Qendrën e Paraburgimit në Mitrovicë, të cilët janë shembull i profesionalizmit dhe respektimit të institucioneve të Kosovës.

Ministria e Drejtësisë dhe SHKK, njofton opinionin publik se do të vazhdojnë të ofrojnë mbështetje për Drejtorin dhe Qendrën e Paraburgimit në Mitrovicë, në mbarëvajtjen dhe avancimin e punës së këtij institucioni.

Poashtu, Ministria e Drejtësisë, inkurajon organet përgjegjëse për sigurinë dhe rendin, që të marrin të gjitha veprimet e nevojshme në zbardhjen e këtij rasti.


Etiketa:
Arivisti Company