Reciprociteti i Kosovës ndaj Serbisë


E diel, 28 Gusht 2022

Ajo që Kosova bëri në mesnatën e 1 gushtit në pikat kufitare me Serbinë, që çoi në tensionimin e situatës në veri të Kosovës, ishte dakorduar në Bruksel para 11 vitesh ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Etiketa: , ,
Të fundit