Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Rregullohen hapësirat publike afër objekteve shkollore në Prizren

Prizren Post | 17:12 - 23.10.2018

PRIZREN – Krahas punimeve që po bëhen në komunë për përmirësimin e infrastrukturës rrugore, Drejtoria e Shërbimeve Publike ka intervenuar edhe në disa shkolla për ta përmirësuar gjendjen në hapësirat përreth tyre.

Kështu, në shkollën “Abdyl Frashëri” në Ortakoll është bërë shtresimi i terrenit sportiv, ndërsa në shkollat speciale “Lef Nosi” dhe “Nënë Tereza” janë nivelizuar oborret dhe hapësirat përreth shkollave.


Etiketa:
Arivisti Company