Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Rrezikohen 600 familje në Vlorë

Prizren Post | 23:20 - 01.02.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vlorë – Situatë kritike në rrethin e Vlorës për shkak të përmbytjeve. Rreth 600 që ndodhen përgjatë shtratit të lumit Vjosa, janë të rrezikuara nga përmbytjet si pasojë e reshjeve të dendura të shiut.

Situata është alarmante në Bifor, Fitore, Novoselë dhe pritet të përkeqësohet gjatë natës, dhe për ketë shtabet e emergjencave janë në gatishmëri të plotë. Ndërsa janë ndërmarrë në zonë edhe masa dhe FA kanë evakuuar banorët.


Etiketa:

Bëni një koment