Rritet numri i të prekurve nga Koronavirusi në Shqipëri

TIRANË – Ministria e shëndetësisë Ogerta Manastirliu nëpërmjet një lidhje live në Facebook, ka bërë me dije se personat e prekur në Shqipëri janë 15 raste.

Manastirliu: Janë 283 raste të testuar dhe 15 pozitive. 3 rastet janë persona që lidhen me rastin e parë me pacientin zero.

Ndërsa sa i përket të personelit në Durrës ajo tha: “Në kampionin e parë të testimeve në spitalin e Durrësit, dua që të njoftoj që të gjithë testimet janë negative. Kjo do të thotë që të gjithë mjekët kanë vepruar sipas protokolleve.

Ndërkohë që vijon kampioni i dytë i analizave edhe sa i përket pacienteve dhe familjarëve”.

Etiketa: , ,

Leave a Reply