Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

RTK transmeton drejtpërdrejtë konvertimin e një vajze në të krishtere nga Katedralja në Prishtinë

Prizren Post | 12:55 - 27.03.2016

Prishtinë – Një e re nga Prishtina ka vendosur që të ndërroj fenë në natën e Pashkëve.

Vajza është konvertuar në katolike. Ajo është pagëzuar nga Ipeshkvi Dodë Gjergji. Ky i fundit ka uruar qytetarët e besimit katolik, derisa tha se festa e Pashkëve është festë gëzimi dhe dashurie.


Arivisti Company