Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

S`do të ketë seancë solemne për Ditën e Pavarësisë?

Prizren Post | 05:46 - 15.02.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Për herë të parë, që nga shpallja e pavarësisë nuk është planifikuar seancë solemne në shënim të 8 vjetorit.

Asnjëra palë, pozitë dhe opozitë, nuk kanë informacion nëse do të mblidhet kryesia për këtë çështje.

Sipas shoqërisë civile, kjo situatë është tregues i qartë i krizës politike.

Në agjendën e aktiviteteve për shënimin e kësaj dite, e harmonizuar me të gjitha institucionet, përfshirë edhe Kuvendin e Kosovës, nuk është paraparë një gjë e tillë.

Një gjë e ka ndodhur edhe në vitin 2011, por kjo për arsye se legjislatura e katërt ishte konstituuar më 21 shkurt.


Etiketa:

Bëni një koment