Serbët në protestë, kërkojnë lirimin e Ivanoviqit


E hënë, 10 Gusht 2015

Rreth 500 qytetarë duke përfshirë edhe përfaqësues të komunave veriore janë duke protestuar para ndërtesës së EULEX-it në veri të Mitrovicës.

Ata po kërkojnë lirimin e menjëhershëm të Oliver Ivanoviqit dhe të akuzuarit tjetër Dragolub Delibashiq.

Në vendin ku po mbahet protesta vërehen edhe forcat e shtuar të Policisë Speciale ndërsa protesta po zhvillohet e qetë./KP/

Etiketa: , ,

Leave a Reply