Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Shefi i NSA-së mbron programet e përgjimit

Prizren Post | 11:02 - 30.10.2013

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Shefi i NSA-së, (Agjencisë së Sigurisë Kombëtare), Keith Alexander ka dalë në mbrojtje të programit të përgjimit.

”Ai ka thënë se punonjësit e NSA-së, janë patriotë krenarë, që punojnë për të mbajtur të sigurtë SHBA-të dhe Evropën nga kërcënimet terroriste”.”Por, ne nuk i përgjojmë në mënyrë të paligjshme amerikanët apo qytetarët e vendeve të tjera”, tha Alexander.

Presidentit i SHBA-ve Barack Obama, ka thënë se nuk po përgjojmë më telefonin celular të kancelares gjermane Angela Merkel. Ata kanë premtuar se do të rishohin programin e përgjimit. Shekulli


Bëni një koment