www.prizrenpost.com është në shitje.
Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë në:
info@prizrenpost.com ose +90 507 902 75 51

Me respekt,
Prizren Post

SHKA Agimi dikur krenaria e qytetit, tani vend pijanecash e tallavaxhinjësh [video]

Prizren Post | 22:59 - 05.12.2017

Kjo i tejkalon të gjithë kufijtë. Kjo video i takon mbrëmjes së 3 Dhjetorit 2017, dhe është dëshmia më e qartë se deri në ç’derexhe e kanë katandisur Agimin një grup i vogël individësh të papërgjegjshëm dhe zaptues.

Në ndërtesën e ShKA Agimit që tashmë mbrohet edhe me ligj si aset i trashëgimisë kulturore, pamje e tinguj të këtillë nuk ka pasur asnjëherë më parë. Të njëjtit që para një viti tentuan të tjetërsojnë pronën e Shoqnisë me marrëveshje të paligjshme, sot vazhdojnë të keqpërdorin ndërtesën për përfitime personale, duke e dëmtuar rëndë reputacionin dhe emrin e Agimit.

Degradimi ndryshe nuk është. Ju lutem shpërndajeni këtë video, që të shohin të gjithë se në çka është shndërruar ndërtesa e ShKA Agimit, dikur ambienti më i këndshëm familjar e kulturor i Prizrenit. Kjo është thirrje publike për të gjithë anëtarët dhe dashmirët e Agimit për veprim urgjent. Ta shpëtojmë Agimin tonë sa nuk u bë shumë vonë.

Etiketa: