Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Shpëtohen 600 emigrantë brenda 24 orëve

Prizren Post | 11:08 - 17.08.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Emigrantët e shpëtuar ishin në 15 anije. Në mesin e tyre ishin 35 fëmijë dhe një bebe.

OKB-ja thotë se më shumë se 9.000 njerëz kanë mbërritur në Spanjë deri më tani këtë vit – tri herë më shumë se vitin e kaluar.

Më shumë se 120 persona besohet se janë mbytur në tentim për të kaluar në Spanjë. 


Etiketa:

Bëni një koment

Arivisti Company