Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Shqipëri – Serbi, çmimi i biletave në tregun e zi

Prizren Post | 11:52 - 27.09.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ata që nuk ia kanë dalë t’a rezervojnë një biletë për ndeshjen Shqipëri – Serbi, mund t’a bëjnë këtë duke e blerë në tregun e zi një të tillë.

Në një faqe në të cilën shiten gjëra onlinë, dikush e ka publikuar një fotografi me biletat për ndeshjen në ‘Elbasan Arena’, dhe çmimin e tyre.

Siç shihet dhe nga fotoja e postuar nga faqja “Jeta osh Qejf” një person shet dy bileta,. Të cilat kanë çmimin 300 euro për copë


Etiketa:

Bëni një koment