Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Shqipëria në grupin A, kundërshtarët janë: Franca, Rumania dhe Zvicra

Prizren Post | 19:39 - 12.12.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Paris – Është zhvilluar shorti i përfaqësueseve për fazën grupore të Kampionatit Evropian – ‘Franca 2016’ dhe natyrisht se i gjithë fokusi është se më kë ka rënë në grup Shqipëria.
Në turneun e madh evropian, Kombëtarja Kuqezi do të luajë në të njëjtin grup me Francën, Rumaninë dhe Zvicra.


Etiketa:

Bëni një koment