Shqiptarja që mori përkrahjen e Klintonëve për t’u bërë kongresmene (video)


E diel, 16 Korrik 2017

Suzanna Shkreli nga Malësia e Madhe këtë e synoi në zgjedhjet e 2016’s. Partia Demokratike e zgjodhi si të duhurën për të garuar në distriktin e Miçiganit. Këtë histori ajo e ka treguar për Klan gjatë qëndrimit të saj në Kosovë.

[youtube sm1UVw-dIRU]

E takimi me Bill Klintonin i ka mbetur në mendje një moment. Ajo tregon se si Ish-Presidenti ishte gëzuar me faktin që ajo është shqiptare dhe garon për demokratët.
Edhe për Kosovën ajo ka një mesazh. 

Thotë se është e rëndësishme që të synojë ligji dhe që të rinjtë të luftojnë për ta ndëtuar shtetin e tyre.

Etiketa: ,
Të fundit