Sipas UNICEF gjysma e fëmijëve në Afganistan, nuk shkojnë në shkollë

Rreth 3.7 milionë fëmijë në Afganistan, e kanë të pamundur të shkojnë në shkollë, për shkak të konfliktit të vazhdueshëm dhe varfërisë, raporton UNICEF.

Etiketa: , , ,

Leave a Reply