Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

S’ka befasi në Prishtinë, PDK e kandidon Çelajn

Prizren Post | 23:18 - 22.08.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ndërkohë, këshilltari i Veselit, Uran Ismaili është po ashtu në listën për asambleist i radhitur pas Blerand Stavilecit.

Lista nuk përmban ndonjë befasi, me një ndryshim për Komunën e Kamenicës ku kandidat do të jetë Emin Krasniqi.

Në Kaçanik PDK do të kandidojë me Besim Ilazin dhe në Klinë me Kryetarin aktual Sokol Bashota. Në Listën e kandidatëve PDK’së ka edhe dy gra.


Etiketa:

Bëni një koment