Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Sot ekspozohen portretet e dëshmorëve dhe personaliteteve kombëtare

Prizren Post | 08:48 - 03.10.2018

Prishtinë – Sot me fillim nga ora 19:00 në Muzeun e Kosovës do të mbahet ekspozita individuale e piktorit Emrush Xhemajli, e titulluar “Portretet e dëshmorëve dhe të personaliteteve historike kombëtare” .

Shumica e portreteve janë të punuara kryesisht në tri vitet e fundit, dhe në fokus kanë dëshmorët dhe personalitetet që lanë gjurmë në historinë e kombit.


Etiketa:

Bëni një koment