Sot protestojnë punëtorët Shëndetësorë të QKUK-së


E enjte, 6 Tetor 2022

PRISHTINË – Këshilli Drejtues i Sindikatës së Punëtorëve Shëndetësorë të Qendrës Klinike dhe Universitare të Kosovës, do të protestojë sot.

Protesta mbahet me fillim nga ora 12:00 para objektit të Drejtorisë së QKUK-së.

Etiketa: , , ,
Të fundit