Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Studentët falen pak metra larg nga përleshjet me policinë

Prizren Post | 18:41 - 27.01.2015

Prishtinë – Derisa në rrugët e Prishtinës po zhvilloheshin përleshje në mes protestuesve dhe policisë, disa persona po faleshin në oborrin e Fakultetit Filologjik të Universitetit të Prishtinës.

download


Arivisti Company