Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Sulm në Egjipt: Vriten 23 të krishterë

Prizren Post | 12:14 - 26.05.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Incidenti ndodhi në provincën Minya, 250 kilometra në jug të Kairos. Autobusi kishte për destinacion kishën.

Raste të tilla ka pasur edhe më herët, kur janë vrarë të krishterë në Egjipt dhe përgjegjësinë për ato sulme kryesisht e kishte marrë grupi terrorist ISIS.

Dy bomba vetëvrasëse kanë goditur kishat në Tanta dhe Aleksandria më 9 prill të këtij viti, dukë lënë kështu 46 persona të vdekur.


Etiketa:

Bëni një koment

Arivisti Company