Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Të famshmit në kujdestari para shtëpisë së Erdoğanit

Prizren Post | 02:05 - 22.07.2016

Stamboll – Të famshmit në kujdestari para shtëpisë së presidentit Erdoğan në Stamboll.

Edhe sot në kujdestarinë për demokraci morën pjesë mijëra qytetarë para shtëpisë së presidentit Recep Tayyip Erdoğan, transmeton Prizren Post.

Në mesin e të qëndruarve në kujdestari ishin edhe figura të famshme turke si: Arda Turan, Acun Ilıcalı, Rıdvan Dilem dhe Hadise.

Të famshmit pas fjalimeve të bëra të gjithë së bashku e kënduan himnin turk./Prizren Post/


Bëni një koment