Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Thaçi: 2016 është vit i liberalizmit të vizave dhe formimit të ushtrisë

Prizren Post | 15:38 - 30.12.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Hashim Thaçi – Ministër i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës

Prishtinë – Këshilli i përgjithshëm i Partisë Demokratike të Kosovës, ka mbajtur takimin e saj të fundvitit. Në këtë takim kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi ka thënë se kjo parti vazhdojë të jetë partia më e konsoliduar në vend.


Thaçi i cili në Qeverinë e Kosovës, mban postin e të dytin në Qeveri dhe të ministrit të Punëve të Jashtme, ka thënë se viti 2015 ishte vit i sfidave për forcimin e shtetit.
“Ky progres lidhet drejtpërdrejt me kontributin e PDK-së”, është shprehur ai.

Thaçi mbetet me shpresë se viti 2016 do të jetë vit i liberalizimit, shndërrimi i FSK-së në ushtri, zhvillim ekonomik.

Kreu i PDK-së ka folur edhe për zhvillimet politike i cili tha se pret që do të ketë zgjidhje në frymën demokratike.


Bëni një koment