Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Thaçi: Me Shqipërinë, nuk kemi aspirata për ndryshim kufijsh

Prizren Post | 10:15 - 23.10.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, po merr pjesë në punimet e Asamblesë Parlamentare të NATO-s.

Thaçi në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, është pyetur për raportet me vendet e rajonit, në veçanti me Shqipërinë, transmeton lajmi.net

Ai ka thënë se raportet Kosovë-Shqipëri, janë të shkëlqyeshme dhe për këtë duhet të gëzohen të gjithë.

“Nuk kemi aspirata për ndryshim kufijsh me Shqipërinë”, thënë Thaçi.

Ai ka deklaruar se aspiratat e Kosovës janë euroatlantike dhe për këtë angazhohen të gjitha partitë në vend.

Thaçi ka deklaruar se anëtarësimi i Maqedonisë dhe Malit të Zi në NATO është i domosdoshëm.


Bëni një koment