Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Tifozët e Holandës: “Lazarat qëndro fuqishëm

Prizren Post | 23:40 - 19.06.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sao Paulo – Gjendja në Lazarat dukët se ka gjetur solidarizimin tek tifozët e Holandës, të cilët gjatë ndeshjes së djeshme kundër Australisë, kanë shpalosur një sllogan ku thuhet: “Lazarat qëndro fuqishëm”. Përndryshe Holanda njihet si një nga shtetet më liberale sa i përket përdorimit të marihuanës.

Një nga vendet më të përfolura ditëve të fundit ëshët Lazarati i Shqipërisë, e cili njihet për prodhimin e marihuanës. Mirëpo shteti shqiptar ka disa ditë që është i vendosur ta ndalojë këtë aktivitet tërisht të jashtëligjshëm, duke intervenuar dhe kontrolluar atë në tërsi./korneri/


Etiketa:
Arivisti Company