Trendi i sharjes së Fesë Islame mes shqipfolësve rritet!


E shtunë, 25 Gusht 2018

Autor: Savash VELIU

Këta kalemxhij jashtëqitës me të shkruarit imbecil e të menduarit toksik antishqiptar nuk janë thjesht budallej por janë në karakter primitiv e të prishur që me idiotsi mohojn të drejtën dhe të vërtetën historike që bëhen shkas veprimtaria e tyre t’u kthehet në veprimet e popullit jehud-i (judaist) ose tradhëtarëve të (amanetit) kombit që në Librat e Shenjta Zoti i karakterizon ata me nofkën popull i ‘’Ehli Kufrit ose Populli Mohues’’! … Ata janë pjellë pakurizor të lindur për obortar të regjimeve shurdhëmemece që pran tyre ushqehen që nga djepi palaço si rob dhe sahanlëpirsa përndryshe të dizginosur edhe prej perendimit që më lehtësisht ta udheheqin këtë shoqëri i cili u ‘’pavarësua’’ prej lirisë absolute drejtë robërisë një shekullore sllavogreke që zvarritet degjueshëm ndaj këta mahlukata të llojit të veçant që punojnë kundër kohës në emër të tutorëve sipër tyre që nuk ngurojnë të mbrojnë haptazi dy shtetet më të izoluara sioniste të botës siç është Israeli dhe Amerika të refuzuar bile edhe nga vetë aleatët evropian.

Kurrë nuk kam hasur deri më sot në Kalemxhinj më të retarduar e të tërbuar që kanë gjetur një terren brenda shoqërisë shqiptare “Pa Shtete” e pa ‘’Rende Institucionale’’ që krijon një mundësi dhe kurajo për çdo ogurzez të thrret fuqishëm në gërmadhat e Mesjetës së Errët duke rivampirosur figurat mitike inekzistente dhe të padobishëm sot që jo pak janë të mbështetura edhe nga mediat e jashtëm të fshehura pas emrave shqiptare si dhe OJQ-ve të jashtëm kinse miq’sorre që sa vjen shtohet fjalori urrejtës i tyre deri në atë masë të defektitshpirtëror me çmenduri kolektive që nuk onepson zhvillimet e trendeve të ringritjeve të reja politike mes fuqive globale dhe rajonale që në mesin e tyre e gjejmë edhe mikun më të afërt të shqiptarëve siç është Turqia e re.

Brenda këtyre Mediave sociale dhe Ojq-ve të jashtëm fshehen gjithashtu elemente jashtëqitës të shtetasve turk shpirtshitur properëndimor që me parat e majme të shtrydhura nga populli i raskapitur shqiptar të operojnë mbi politikanët dhe mbi kulturën në trojet tona. Janë para të plaçkitura prej popullit të mashtruar që s’kursen të paguaj shuma të majme për të shkolluar femijët e tyre duke u solidarizuar me mjete materiale në emërin e zotit të matrapazëve qe jetojnë një jetë luksoze në ekzil duke i finansuar qent truvogël e trushpërlar të pavllovit që të lehin e të shkruajnë paturp kundër islamit dhe Turqisë e bër trend më i ri kalemxhijve bastardë psikopatësh që janë turpi i kombit.

Gjyshet e këtyre bastardeve lindën pjella kalemxhinjësh antinjerëzor, sepse këta ishin gjithnjë me pushtuesit greko-sllav të koordinuar nga bota perëndimore kundrejt interesave të kombit shqiptar, kafshë që erdhën me gjak e me hekur. Është turp kur disa nga nipërit e këtyre të përdhosurve sot i mbulojnë me shkrimet e tyre çoroditëse vrasësit makabër duke u dalur për zot atyre që na i copëtuan dhe na vranë me dorën e grekosllavëve duke u mburrur pse janë pjellë e përdhunimit të tyre, madje flasin për ata sikur të ishin heronj, ndërsa ishin kriminelë sikurse ishte kriminale Perandoria Perëndimore.

Çfarë monstrumë janë këta bastard që mburren me përdhunuesit sllavogrek. Është rrëqethse kur i lexoj çmendurit e tyre. Sa turp! Por ata turpin e hanë me bukë e dhjam gice.

*Opinionet e autorëve nuk paraqesin domosdoshmërisht edhe opinionin e Prizren Post.

Etiketa:
Të fundit