Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Unë kryetar i Mitrovicës së bashkuar

Prizren Post | 20:25 - 27.11.2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

MITROVICË – Pas dorëheqjeve të sotme të kryetarëve të katër komunave me shumicë serbe në veri të Kosovës, kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri ka kërkuar që Qeveria e Kosovës ta shfuqizojë vendimin për ndarjen e Mitrovicës dhe ai të jetë kryetar i Mitrovicës së bashkuar.

Bahtiri, përmes një postimi në Facebook, ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës që t’i ndërmerr të gjitha veprimet e nevojshme ligjore, që menjëherë të shfuqizohet vendimi për ndarjen e Mitrovicës në dy komuna.


Etiketa:

Bëni një koment

Arivisti Company