Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Unë votoj për Isa MUSTAFA Personi i vitit 2013 nga bota shqiptare!

Prizren Post | 05:15 - 16.12.2013

Unë votoj për Isa MUSTAFA Personi i vitit 2013 nga bota shqiptare!

  • Jo (82%, 148 Vota)
  • Po (18%, 33 Vota)

Numri i votuesve: 181

Loading ... Loading ...

Isa Mustafa është ekonomist dhe politikan nga Kosova, ish-kryetar i Komunës së Prishtinës dhe kryetar i partisë Lidhja Demokratike e Kosovës.
Isa Mustafa i kreu studimet për ekonomi në Fakultetin e Ekonomisë në Universitetin e Prishtinës. Në vitin 1974 u angazhua si pedagog në Universitetin e Prishtinës ndërsa në vitin 1984 u angazhua në funksionin e kryetarit të qeverisjes komunale në Prishtinë, funksion të cilin e mbajti deri në vitin 1988.
Në vitin 2007 si kandidat i Lidhjes Demokratike të Kosovës, u zgjodh kryetar i komunës së Prishtinës. Ndërsa, më 7 nëntor 2010 në Kuvendin e 7-të zgjedhor të Lidhjes Demokratike të Kosovës u zgjodh kryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës.
Është anëtar i rregullt i Akademisë së Arteve dhe Shkencave të Kosovës nga dhjetori i vitit 2012.
Isa Mustafa ishte pjesë e kabinetit të Presidentit të Kosovës Fatmir Sejdiu si këshilltar për ekonomi.


Arivisti Company