Unë votoj për Kim MEHMETI Personi i vitit 2013 nga bota shqiptare!


E diel, 15 Dhjetor 2013

Unë votoj për Kim MEHMETI Personi i vitit 2013 nga bota shqiptare!

  • Jo (41%, 80 Vota)
  • Po (59%, 114 Vota)

Numri i votuesve: 194

Loading ... Loading ...

Kim Mehmeti është i njohur si romansier, tregimtar, eseist, polemizues, publicistë dhe përkthyes nga gjuha maqedonase në gjuhën shqipe dhe anasjelltas.

Kim Mehmeti është nismëtarë i më shumë iniciativave qytetare në Maqedoni dhe në rajon.
Tani punon si përgjegjës i zyrës së TV Top-Channel në Shkup.

Vepra e fundit nga Kim Mehemeti Shkupi ka ngjallur reagime te shumta pasiqe aty thuhet Islami e ka shpëtuar shqiptarinë.
Veprat e Kim Mehmetit janë përkthyer në gjuhën gjermane, franceze, bullgare, turke, kroate dhe në gjuhë tjera.

Etiketa: ,
Të fundit