Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Unë votoj për Menduh THAÇI Personi i vitit 2013 nga bota shqiptare!

Prizren Post | 04:28 - 16.12.2013

Unë votoj për Menduh THAÇI Personi i vitit 2013 nga bota shqiptare!

  • Jo (85%, 138 Vota)
  • Po (15%, 25 Vota)

Numri i votuesve: 163

Loading ... Loading ...

I Diplomuar i Fakultetit të Mjekësisë, Dega e Stomatologjisë në Universitetin e Prishtinës. I martuar dhe baba i dy djemve.
Përgjatë tërë veprimtarisë politike të Menduh Thaçit, pa marrë parasysh kontekstet, është manifestuar kredoja e tij politike: antikomunizmi, respektimi i demokracisë si procedurë e vetme që e legjitimon të drejtën e një individi, apo të një grupi t’i përfaqësojë interesat e popullit, përkushtimi që kauza shqiptare të zgjidhet në kuadër të sistemit të vlerave perëndimore.
Menduh Thaci është kryetar aktual i PDSH-së.


Arivisti Company