Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Vaktia e Ramazanit për Kosovë

Prizren Post | 00:30 - 19.04.2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nga muaji i Ramazanit na ndajnë vetëm edhe pak ditë. Të gjithë besimtarët e fesë islame do të agjërojnë për 30 ditë rresht.

Sipas kalendarit hixhri, muaji i Ramazanit fillon më 24 prill 2020 dhe dita e parë e Fiter Bajramit është me 24 maj 2020.

Agjërimi tek besimtari mbjell ndjenjën e mëshirës, butësisë, vëllezërisë dhe solidaritetit.

Më poshtë e gjeni vaktinë e Ramazanit për Kosovë.

Shkarko PDF: Vaktia e Ramazanit 2020


Etiketa:

Bëni një koment