Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Vaktia e Ramazanit për Kosovë 2021

Prizren Post | 17:58 - 10.04.2021

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nga muaji i Ramazanit na ndajnë vetëm edhe pak ditë. Të gjithë besimtarët e fesë islame do të agjërojnë për 30 ditë rresht.

Sipas kalendarit hixhri, muaji i Ramazanit fillon më 13 prill 2021 dhe dita e parë e Fiter Bajramit është me 13 maj 2021.

Agjërimi tek besimtari mbjell ndjenjën e mëshirës, butësisë, vëllezërisë dhe solidaritetit.

Më poshtë e gjeni vaktinë e Ramazanit për Kosovë.

Shkarko PDF: Vaktia e Ramazanit 2021


Etiketa:

Bëni një koment