Vaktia e Ramazanit për Kosovë 2022

Sipas kalendarit hixhri, muaji i Ramazanit fillon më 02 prill 2022 dhe dita e parë e Fiter Bajramit është me 02 maj 2022.

Agjërimi tek besimtari mbjell ndjenjën e mëshirës, butësisë, vëllezërisë dhe solidaritetit.

Më poshtë e gjeni vaktinë e Ramazanit për Kosovë.

Shkarko PDF: Vaktia e Ramazanit 2022

Etiketa: , , , ,

Leave a Reply