Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Vala e protestave studentore nga Shqipëria kalon në Kosovë

Prizren Post | 08:36 - 16.01.2019

PRISHTINË – Studentët e Universiteteve Publike në Kosovës, gjatë ditës së sotme do të mbajnë një protestë e cila dot fillojë nga Biblioteka Kombëtare “Pjetër Bogdani”.

“Të nderuara media, Ju njoftojmë se me datë 16.01.2019, Përfaqësuesit e studentëve nga të gjitha Universitetet Publike në Republikën e Kosovës do të mbajnë një protestë simbolike para Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), protesta do të fillon nga Biblioteka Kombëtare në ora 13:00”, thuhet në njoftimin dërguar medieve.

Studentët kosovar jave të fundit kanë protestuar edhe për mosliberalizmin e vizave për Kosovën.


Etiketa:
Arivisti Company