Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Veliaj Kosovës: Të pres nesër në debat

Prizren Post | 11:18 - 20.05.2015

Tiranë – “Me vjen mirë, që pas tre javësh, kërkesë ditore, dje kemi pasur një gjysmë PO-je nga kandidati tjetër për të pasur një debat dhe unë mendoj se meriton një duartrokitje dhe ky është një lajm shumë i mirë”, u shpreh Veliaj.

“Madje, për ta marrë gjysmën e PO-së sit ë plotë, unë jam gati ta pres kandidatit tjetër nesër në orën 9 të darkës në televizionin më të madh të Shqipërisë.”

Dje, kandidati i koalicionit të djathtë, Halim Kosova duke folur për ftesën e kundërshtarit të tij për përballje televizive pranoi një sfidë të tillë me kushtin që të diskutohet për projekte. “Mu më hyn në punë që në çdo moment të ditës e të natës, i përballur me shumë halle të mendoj një zgjidhje. Nuk është koha për llafe boshe e batuta. Nëse është fjalë për të debatuar për një projekt në të mirë të qytetarëve më ka në fushë të betejës, e nuk dal pa fitore”, u shpreh Kosova.


Etiketa:
Arivisti Company