Vendoset reciprociteti ndaj Bosnjës rreth regjimit të vizave


E mërkurë, 22 Janar 2014

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që të ndajë 100 mijë euro për organizimin e gjashtë vjetorit të pavarësisë së Kosovës.

Me këtë rast, u formua edhe Komisioni organizativ që do të udhëhiqet nga Ministri i FSK-së, Agim Çeku dhe pjesë e komisionit do të jenë edhe anëtar të institucioneve të tjera.

Po ashtu, në këtë mbledhje të qeverisë është marrë vendimi për aplikimin e masave të reciprocitetit për regjimin e vizave me Bosnje dhe Hercegovinën.

Etiketa: , , ,