Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

“Veteranët e rrejshëm” shtyhet për datë tjetër seanca

Prizren Post | 10:43 - 28.01.2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRISHTINË – Ka dështuar të mbahet shqyrtimi fillestar ndaj 12 të akuzuarve në rastin e njohur si “Veteranët e rrejshëm”.

Kryetarja e trupit gjykues, Nushe Kuka-Mekaj, ka thënë se nuk plotësohen kushtet ligjore që kjo seancë të mbahet dhe se seanca do të shtyhet për një datë tjetër, raporton Koha Ditore.


Etiketa:

Bëni një koment