Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Veturat më të shitura në Europë gjatë vitit 2015

Prizren Post | 12:56 - 31.12.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Edhe këtë vit Golf mbetet vetura më e shitur në Evropë pavarësisht skandalit të madh që përcolli Volkswagen Group.

Golf pasohet me një model i cili vjen nga e njëjta familje, VW Polo e cila mbanë pozitën e dytë sa i përket numrit të njësive të shitura gjatë 2015. Në vendin e tretë dhe të katërt gjenden Renault Clio dhe Ford Fiesta.

Në vazhdim e gjeni listën e top 10 veturave më të shitura në Evropë gjatë 2015.

top-10


Bëni një koment