Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Votoni Personin e Vitit 2018 nga Bota Shqiptare!

Prizren Post | 20:31 - 23.12.2018

Agjencia e lajmeve Prizren Post për herë të pestë në radhë edhe këtë vit do të bëjë përzgjedhjen e Personit të Vitit nga Bota Shqiptare. Ky vlerësim bëhet me anë të votimit dhe kontributit të lexuesve të Prizren Post prej të gjitha trojeve shqiptare.

Kandidatët për Personi i Vitit 2018 nga Bota Shqiptare janë si më poshtë:

*Renditja e kandidatëve është bërë sipas rendit alfabetik.

Votoni Personin e Vitit 2018 nga Bota Shqiptare!

 • ADEM DEMAÇI (3%, 94 Vota)
 • ALBIN KURTI (23%, 721 Vota)
 • ALI AHMETI (2%, 51 Vota)
 • EDI RAMA (4%, 121 Vota)
 • FADIL VOKRRI (8%, 243 Vota)
 • HALIL KASTRATI (23%, 707 Vota)
 • HASHIM THAÇI (5%, 141 Vota)
 • ILIR META (2%, 52 Vota)
 • ISA MUSTAFA (1%, 29 Vota)
 • LULZIM BASHA (0%, 14 Vota)
 • MARIN MEMA (9%, 291 Vota)
 • RAMUSH HARADINAJ (5%, 151 Vota)
 • SHQIPRIM ARIFI (1%, 29 Vota)
 • XHERDAN SHAQIRI (10%, 321 Vota)
 • ZIADIN SELA (4%, 131 Vota)

Numri i votuesve: 3 096

Loading ... Loading ...


Etiketa:
Arivisti Company