Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Vuçiq thotë se është koha e pranimit të gabimeve ndaj Bosnjës

Prizren Post | 14:33 - 02.08.2013

Beograd, 2 gusht – Në Serbi ska asnjë urrejtje ndaj boshnjakëve. Koha është të pranohen gabimet e së kaluarës dhe që të kthehet mirëbesimi ndërmjet Serbisë e BeH, citojnë mediet Beogradit zëvendëskryeministrin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq.

Këtë deklaratë ai ia dha gazetës boshnjake, ‘Dnevni avaz”.

Kësaj gazete ai i ka thënë se nuk e kishte pasur t lehtë të shkojë në Mitrovicë, ku dikur e kishin pritur si heroj, e tash si tradhtar.

Por ai ka sqaruar se atje ”siç e dini kam shkuar, kam përjetuar këtë dhe ua kam thënë në fytyrë atë që mendoj, se Marrëveshja e Brukselit është e mirë për të, për gjithë Serbinë dhe të ardhmen e saj si dhe për marrëdhëniet tona me shqiptarët”, ka deklaruar ai.


Etiketa:

Bëni një koment