WhatsApp ka përmirësuar sigurinë në aplikacion


E mërkurë, 15 Mars 2017

WhatsApp ka shtuar variantin e “verifikimit të llogarisë me dy hapa” – funksionin opsional që e bën shumë më të vështirë për njerëzit për të marrë qasje të paautorizuar në llogarinë tuaj të aplikacionit të famshëm të mesazheve.

Pa verifikimin me dy hapa, e tëra që dikush duhet të bëjë për tu qasur në llogarinë tuaj të WhatsApp është të jetë i lidhur me numrin e telefonit tuaj – dhe të shohin të gjithë mesazhet brenda.

Por me aktivizimin e versionit të verifikimit të llogarisë së përdoruesit me dy hapa, personi që dëshiron të qaset në WhatsApp duhet ta shënojë edhe fjalëkalimin ose kodin unik për të hyrë në aplikacion.

Etiketa: ,
Të fundit