Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Zafir Berisha dyshon se a janë normal zyrtarët e PDK-së në Prizren

Prizren Post | 15:03 - 30.11.2017

Prizren – Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Nismës Zafir Berisha, përmes një postimi në rrjetin social facebook ka komentuar deklaratat qesharake të Partisë Demokratike lidhur me zgjedhjet në Prizren.

Shkrimi i plotë:

Shumë qesharake!
Aq shumë po gënjejn dhe nuk po skuqen, po me len me dyshu se a jan njerzë normala jo!?
Konferenca e PDK lidhur me zgjedhjete në Prizren po i vërteton edhe gjërat që nuk kam deshtë me i besu se k,ta jan skenareistë aq të dobët për gjëra shumë jetike siq jan zgjedhjet. Në mënyra aq të paskrupëlltë dhe të pafytyrë tentonin me qen bindës me pamje të kamerave të siguris së një shkolle sa që jam i shokuar se deri ku i po ju shkojka mendja k,tyre hajdutëve dhe kusarve vetëm e vetëm për me majtëtn pushtetin!
Me mijëra her kam dëgjur dhe nuk kam besuar për skenare të mundëshme që kan mundur t.i bëjn ,,Klani Pronto,, por kjo e ditës sotme mi kan hequr edhe dilemat e fundit rrethë tyre, sepse k,ta tipa çenkan në gjendje gjthëqka me bë për me i realizu qëllimet e veta.
Zafa


Etiketa:
Arivisti Company