Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Zafir Berisha: Ligjin në Kosovë e bën “Maliqi”

Prizren Post | 15:18 - 28.08.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prizren – Kryetari i Bashkimit Demokratik dhe njëherit deputet i Kuvendit të Kosovës Zafir Berisha përmes një shkrimi të postuar në rrjetin social facebook ka reaguar ndaj deklaratës së dhënë nga deputetja e PDK-së Flora Brovina se nuk duhet të mblidhet kuvendi në një seancë tjetër.

Zafir Berisha ka reaguar kështu:


Etiketa:

Bëni një koment

Arivisti Company