Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Zhgënjim ekstrem mos dakordimi për hapjen e negociatave me Shqipërinë

Prizren Post | 14:29 - 18.10.2019

LUXEMBURG – Komisionari i Zgjerimit, Johannes Hahn e cilësoi si “një zhgënjim ekstrem”, mos arritjen e dakordësisë mes udhëheqësve të vendeve të BE për hapjen e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë.

“Udhëheqësit e Bashkimit Evropian nuk arritën të zbatojnë angazhimin e tyre për të hapur negociatat me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë në Këshillin Evropian”, tha Hahn.


Etiketa:
Arivisti Company